Motorola RIB Box

This is the SOLD Section, this will automatically delete Sold items after 120 Days
Locked
Luke_g
Registered User
Posts: 95
Joined: Sat Aug 25, 2007 10:19 am
Location: Sunshine Coast QLD

Motorola RIB Box

Post by Luke_g » Sat Sep 18, 2010 3:53 pm

Hi all,

Just trying to track down a motorola RIB box for my MCS2000. I have been looking on ebay but would prefer to buy or borrow one from australia. Any help would be greatly appreciated.

Cheers Luke

User avatar
fire_rescue
Registered User
Posts: 853
Joined: Thu Jun 14, 2007 7:35 pm
Location: Ipswich

Re: Motorola RIB Box

Post by fire_rescue » Sat Sep 18, 2010 9:22 pm

sorry to ask . wanted to know what a RIB box? something new to learn

User avatar
Phil
Administrator
Posts: 1493
Joined: Sun Jun 03, 2007 8:51 pm
Location: Southside of Brisbane, Qld

Re: Motorola RIB Box

Post by Phil » Sun Sep 19, 2010 2:59 am

RIB - Radio Interface Box

Luke i am sure you can get the programming cable without the RIB Box have a look around on ebay or Batlabs they should have the schematics for the Cable
Phil
Forum Administrator
phil@aussiescanners.com.au

Uniden UBCD996T, RH96
Motorola GP328, GP338, GP328 Plus, XTS3000, GM300, DP3400 VHF x2, DP4801e, DP4801ex, DM4601e, XTL5000-03, XTS2500 M3
Simoco SRM9030 AC, SRM9022 UW
Hytera - PD412, PD462, PD682, MD782G, PD782G
Icom IC-F60, IC-410 Pro
Tait TM8250
Kenwood - NX720HG

Luke_g
Registered User
Posts: 95
Joined: Sat Aug 25, 2007 10:19 am
Location: Sunshine Coast QLD

Re: Motorola RIB Box

Post by Luke_g » Tue Sep 21, 2010 10:13 pm

Hi guys,

I already have the cable... but the connection to the computer is a weird one..... maybe i should have a look around for an adaptor... Cheers for your help.

User avatar
Phil
Administrator
Posts: 1493
Joined: Sun Jun 03, 2007 8:51 pm
Location: Southside of Brisbane, Qld

Re: Motorola RIB Box

Post by Phil » Tue Sep 21, 2010 10:20 pm

if it is the same as an LPT port which i think it is you will need the rib box just have a look on ebay for it, if you had asked about it two weeks ago i could have sent you my old one but i think i chucked it
Phil
Forum Administrator
phil@aussiescanners.com.au

Uniden UBCD996T, RH96
Motorola GP328, GP338, GP328 Plus, XTS3000, GM300, DP3400 VHF x2, DP4801e, DP4801ex, DM4601e, XTL5000-03, XTS2500 M3
Simoco SRM9030 AC, SRM9022 UW
Hytera - PD412, PD462, PD682, MD782G, PD782G
Icom IC-F60, IC-410 Pro
Tait TM8250
Kenwood - NX720HG

Luke_g
Registered User
Posts: 95
Joined: Sat Aug 25, 2007 10:19 am
Location: Sunshine Coast QLD

Re: Motorola RIB Box

Post by Luke_g » Thu Sep 23, 2010 3:39 pm

its always the way.... thanks for your help guys.

Cheers Luke

User avatar
Phil
Administrator
Posts: 1493
Joined: Sun Jun 03, 2007 8:51 pm
Location: Southside of Brisbane, Qld

Re: Motorola RIB Box

Post by Phil » Thu Sep 23, 2010 5:02 pm

had a quick look online at ebay

Ebay Search - Motorola RIB
i have brought one from here and it works wonderfully
Phil
Forum Administrator
phil@aussiescanners.com.au

Uniden UBCD996T, RH96
Motorola GP328, GP338, GP328 Plus, XTS3000, GM300, DP3400 VHF x2, DP4801e, DP4801ex, DM4601e, XTL5000-03, XTS2500 M3
Simoco SRM9030 AC, SRM9022 UW
Hytera - PD412, PD462, PD682, MD782G, PD782G
Icom IC-F60, IC-410 Pro
Tait TM8250
Kenwood - NX720HG

Luke_g
Registered User
Posts: 95
Joined: Sat Aug 25, 2007 10:19 am
Location: Sunshine Coast QLD

Re: Motorola RIB Box

Post by Luke_g » Thu Sep 30, 2010 11:13 am

Cheers Mate.

User avatar
Phil
Administrator
Posts: 1493
Joined: Sun Jun 03, 2007 8:51 pm
Location: Southside of Brisbane, Qld

Re: Motorola RIB Box

Post by Phil » Thu Sep 30, 2010 1:28 pm

welcome hope it works for you
Phil
Forum Administrator
phil@aussiescanners.com.au

Uniden UBCD996T, RH96
Motorola GP328, GP338, GP328 Plus, XTS3000, GM300, DP3400 VHF x2, DP4801e, DP4801ex, DM4601e, XTL5000-03, XTS2500 M3
Simoco SRM9030 AC, SRM9022 UW
Hytera - PD412, PD462, PD682, MD782G, PD782G
Icom IC-F60, IC-410 Pro
Tait TM8250
Kenwood - NX720HG

Locked